Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 94102/Ζ1/29.07.2021 Απόφαση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, η επαναληπτική εξεταστική περίοδος Σεπτεμβρίου του ακαδημαϊκού έτους 2020-21 διεξάγεται εξ αποστάσεως ή δια ζώσης, ανάλογα με σχετική απόφαση του οικείου Τμήματος.

Η εξεταστική Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί με τη χρήση μεθόδων εξ αποστάσεως αξιολόγησης. 

Η εξέταση των μαθημάτων των προγραμμάτων σπουδών πρώτου και δεύτερου κύκλου με τη χρήση μεθόδων εξ αποστάσεως αξιολόγησης προϋποθέτει την εξασφάλιση του αδιάβλητου και την αξιοπιστία διενέργειας της εξέτασης.

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, σας ενημερώνουμε ότι η πλατφόρμα δήλωσης συμμετοχής των φοιτητών στην επαναληπτική εξεταστική του Σεπτεμβρίου με τεχνολογίες εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και αποδοχής της διαχείρισης προσωπικών δεδομένων είναι στη διεύθυνση: https://gdpr-form.uop.gr

Περίοδος υποβολής δηλώσεων από Τετάρτη 18-08-2021 έως και Τρίτη 24-08-2021.

Η δήλωση συμμετοχής στις εξετάσεις είναι υποχρεωτική.

Ειδικότερα:

  1. Οδηγίες συμπλήρωσης της δήλωσης συμμετοχής στην εξ αποστάσεως εξέταση μπορείτε να αναζητήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο:
    https://di.uop.gr/odigies-symplirosis-tis-dilosis-symmetoxis-stin-eks-apostaseos-eksetasi
  2. Περισσότερες οδηγίες για τη διαδικασία των εξετάσεων επαναληπτικής περιόδου Σεπτεμβρίου με τεχνολογίες εξ αποστάσεως εκπαίδευσης έχουν αναρτηθεί στη σελίδα: https://di.uop.gr/diktyo-yp/eksetaseis-apo-apostasi